RSA

Foxguard DS25
Foxguard DS25 alkolås er en brukervennlig og pålitelig alkolås som oppfyller kravene til dagens kvalitetssikring av transport. Den er enkel å installere og enkel å bruke.

Sikker og brukervennlig
Foxguard DS25 alkolås er utstyrt med en brenselcelle. Etter at du har avgitt en pusteprøve og har bestått testen deaktiveres starsperren og bilen kan starte. Alkolåsene er produsert for å håndtere vårt nordiske klima og kan operere ned mot -45 grader.

Både startsperren og alkolåshåndsettet har en logg der hendelser knyttet til startforsøk (slik som promille, tuklingsforsøk og start/stopp) blir lagret. Denne informasjonen kan kun leses av Foxguards autoriserte serviceverksteder. Alkolåsene er enkle å installere og enkel i bruk. Foksguar har 3-års 24/7-service og 3 års totalgaranti på alkolåsene når du kjøper de inn.

Godkjent
Foxguard DS25 alkolås kan knyttes til eksterne kommunikasjonsmoduler som f.eks. førerlogg og ISA. Den er godkjent i henhold til CENELEC 50436-1:2014 og 50436-2:2014 standarden og produsert av Lion Laboratories.

Kalibrering
Den skal kalibreres hver 12 måned. Brukes låsen i forbindelse med lovkravet om alkolås i persontransport mot vederlag på veg i Norge, skal den installeres og kalibreres på et godkjent alkolåsverksted. Vi anbefaler imidlertid at du alltid benytter deg at et godkjent alkolåsverksted.

Pris
Innkjøpspris:                      Be om tilbud
Installasjonskostnad:         1895.-
Servicekostand:                 inneholder 3 års 24/7 service og 3 års totalgaranti
Pris for munnstykker:         2,40 pr. stk
Service og kalibrering:       Kalibrering 895.- pr. gang

Ta kontakt med leverandør for å få en totalpris på alkolås med service og kalibrering mv.

Bruksområder
Alkolåsen kan benyttes av private, som kvalitetssikring av transporter og i forbindelse med lovkravet om alkolås i alle norske busser og minibusser som benyttes i fbm. transport mot vederlag på veg.

Forhandler

RSA -  Rutebileiernes Standardiserings Aksjeselskap - Foxguard Alkolås Norge
Øvre Eikervei 77, 3048 DRAMMEN
Telefon: 32 21 88 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
foxguard.no

Oppdatert november 2018.