Ny medlemsfordel – rabatt på kjøretimer!

Ny medlemsfordel – rabatt på kjøretimer!

I samarbeid med Wright Trafikkskole AS lanserer vi nå et nytt tilbud for MA – Rusfri Trafikk og Ung i trafikkens medlemmer.

Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 32 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge, og den er i vekst.

Trafikkskolen ble grunnlagt i Norge i 1997, og har hovedkontor på Haugenstua i Oslo. Deres opplæring består av tilpasningsdyktige og forskriftsmessige løsninger, med lærere som følger opp elevene på best mulig måte, avhengig av nivået på hver enkelt elev.

MA – Rusfri Trafikk er stolt over å kunne presentere samarbeidet vi nå har inngått med Wright Trafikkskole. Verdt å merke seg er at våre medlemmer ikke nødvendigvis behøver å benytte dette selv, men kan gi fordelen for eksempel til sitt barn eller barnebarn.

Alle som har et gyldig medlemsnummer hos oss kan kontakte sentralbordet på telefon 22 47 42 00 eller send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å benytte seg av disse tilbudene:

En rabatt på 15 prosent på ordinær pakkepris på følgende pakkeløsninger:
- Superpakke bil (klasse B)
- Superpakke MC (klasse A, A1, A2)
- Superpakke tilhenger (klasse BE, B96)

Andre rabatter kan forekomme, som for eksempel grupperabatt på snøscooter, i aktuelle sesonger.

I tillegg tilbys:
- 15 prosent rabatt på oppfriskningstimer (praksis)
- Oppfriskningskurs teori: 2 timer teorikurs til 300 kroner (Minimum 5 deltakere per kurs. Kurset holdes på forespørsel)

Tilbudet gjelder alle Wright Trafikkskoles avdelinger.

For mer info, samt oversikt over de forskjellige lokalavdelingene, se Wright sin hjemmeside.