amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net

OddHaraldBjornøy-00bce45b-4309-4b76-bb87-00625e81e855

Odd-Harald Bjørnøy er tildelt MAs trafikkplakett for sin store innsats for trafikksikkerheten. Bjørnøy har stor bredde i sitt engasjement både lokalt i MAs Innherred-avdeling, innen trafikksikkerhet i Nord-Trøndelag, og med nasjonal trafikksikkerhet som arena gjennom sentrale tillitsverv i MA.MA arbeider for trafikksikkerhet, spesielt for å forhindre ruspåvirket kjøring, og Bjørnøy blant annet vært viktig i utviklingen av alkolåsarbeidet, sies det i begrunnelsen for den velfortjente hederen fra MA – rusfri trafikk og livsstil.
Han har stor del av æren for å informere og påvirke kommuner og fylker om å få på plass alkolås. Dette arbeidet har foregått både politisk og gjennom omfattende besøksrunder med alkolåsbiler over hele landet.

Bjørnøy har hatt mange tillitsverv som leder for lokalavdelingen, distriktslagsleder i Nord-Trøndelag og som medlem av MAs sentralstyre. Hans engasjement strekker seg også videre i godt samarbeid med andre aktører innen trafikksikkerhet, blant annet Trygg Trafikk.

Kontakt:
Terje Tørring, fagdirektør i MA - rusfri trafikk og livsstil, tlf 92 06 08 21.


17.07.2014