amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net
Ann-Cathrin Becken Styreleder MA - rusfri trafikkk og livsstilNett
Ann-Cathrin Becken, styreleder i MA - rusfri trafikk og livsstil.


MA holder sitt landsmøte i Sarpsborg 13. – 14. juni. Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kommer for å holde åpningsforedraget for bilistorganisasjonen som gjennom 85 år har vært i fremste rekke i arbeidet for trafikksikkerhet med spesielt vekt på rusfri trafikk.

- Vi ser frem til at samferdselsministeren skal være til stede og utveksle tanker om tryggere trafikk, sier Ann-Cathrin Becken, styreleder i MA – rusfri trafikk og livsstil. Styrelederen kommer selv fra Sarpsborg, og det er Sarpsborg avdeling av MA som inviterer til landsmøtet. Becken ble MAs første kvinnelige styreleder da hun ble valgt for to år siden.

MA spiller en viktig rolle for å fremme trafikksikkerheten. Det settes spesielt fokus på «mennesket i trafikken», og MA er kjent for sitt lange arbeid for rusfri trafikk. Fra å være pådriver for den lave promillegrensen i Norge har MA i mer enn 10 år fremmet alkolås som et effektivt redskap mot promillekjøring. Dette har bidratt til at alkolås nå har kommet høyt på agendaen blant annet i bruk på skolebusser, slik som i Østfold.

Landsmøtet i Østfold er det 51. landsmøtet i MAs historie. Alt er klart for den store samlingen i organisasjonen. Delegater fra MAs lokalavdelinger over hele landet skal delta på to dager med forhandlinger, og viktige avgjørelser skal tas.

Ved siden av at dette er organisasjonens høyeste organ, er MAs landsmøte en hyggelig møteplass. Ut over det formelle møteprogrammet legges det opp til blant annet en utflukt til Hvaler.


Presseinvitasjon

Pressen inviteres til åpningen av MAs landsmøte13. juni 2014  klokken 10.30.

Sted: Quality Hotel og Resort Sarpsborg, Bjørnstadveien 20, Grålum.

Ytterligere informasjon og påmelding;
Kontakt Hans-Erik Hansen, redaktør MA / Motorføreren på Tlf 92 43 01 16

 

Kontakt:
Ann-Cathrin Becken, styreleder i MA - rusfri trafikk og livsstil, telefon 47811996.