amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net


DeathTrip-finale2014-e223c4c0-55f6-4115-b4d5-633b619306f4-main image
Vinnergruppen fra Drømtorp,
f.v.: Cathrine Høgenes, Junie Christie, Andrea Støttum Olsen og Stian Høybråten


Norges beste kampanje mot fyllekjøring er kåret: Av ungdom for ungdom. Vinnerbidraget i den store finalen i MA-Ungdoms landsomfattende Death Trip-konkurranse hadde et klart budskap: Ikke ta sjansen! Førsteplassen gikk til en gruppe fra Drømtorp videregående skole i skarp konkurranse med ni andre skoler under et stort arrangement på Filmens Hus i Oslo.


Death Trip er et forebyggende prosjekt mot ruskjøring rettet mot ungdom. Gode holdninger mot fyllekjøring er livsviktig. Grunnlaget må legges blant ungdom, gjerne på deres eget språk: Av ungdom, for ungdom. Dett er bakgrunnen for en landsomfattende konkurranse der MA-Ungdom har invitert elever i videregående skoler til å skape holdningskampanjer mot promillekjøring. I dag ble vinner kåret i en fullsatt sal på Filmens Hus.


Kreativitet

Death Trip skal engasjere elever på videregående til kreativitet i forebyggende arbeid mot rus i trafikken. På elevenes egne premisser utformes kampanjer som skal illustrere farene ved alkohol og ruspåvirket trafikkatferd.

Til dette brukes et bredt spekter av medier fra plakater og film, til radioreklame og telefonspill. Oppfinnsomheten er stor. Her spares det ikke på sterke effekter. Den harde realiteten med drepte og hardt skadete i trafikken, og farene med ruskjøring, gis en form som skal kommunisere fra ungdom til jevnaldrende ungdom.

Finalebidragene holdt en høy standard. Juryen hadde en vanskelig jobb med å kåre den endelige vinneren, som fikk en premie på 30 000 kroner.

Statssekretær i samferdselsdepartementet, Bård Hoksrud, åpnet arrangementet og Jonna Strøme var konferansier.


Finalebidragene var:

Drømtorp vgs (1.plass)

Mo og Jølster vgs (2.plass)

Bergeland vgs (3.plass)

Bjerke vgs

F21

Thor Heyerdal vgs

Årstad vgs

Mysen vgs

Charlottenlund vgs

Sandvika vgs

 

Kontakt:
Catharina Frostad (prosjektleder Death Trip)
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Tel: 98696001

Deathtrip-logo9aa0866e-4c45-4596-af12-33e6e0d999eb