amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net
Ann-Cathrin Becken Styreleder MA - rusfri trafikkk og livsstilNett
Ann-Cathrin Becken er MAs nye styreleder.


Under sitt landsmøte i Stjørdal har MA valgt Ann-Cathrin Becken som ny leder for sitt styre. Hun blir den første kvinnelige sentralstyreleder i bilorganisasjonen som siden 1928 har satt spesielt fokus på rusfri trafikk og livsstil.


Lederen for MAs sentralstyre velges av landsmøtet for to år av gangen. Becken etterfølger Svein Iversen, som etter 6 år hadde frasagt seg gjenvalg.


Bred erfaring

Becken har en bred organisasjonsbakgrunn siden 1979, med engasjement både lokalt, regionalt og nasjonalt. I MA-sammenheng har hun tidligere blant annet vært med i MAs sentralstyre og styret til MA-Ungdom, samt tatt del i en rekke utvalg og komiteer. Hun har også vært tillitsvalgt i sentrale verv i DNT, DNTB (nå en del av Juba), DNTU (nå Juvente) og Avholdsfolkets Landsråd (som nå er Actis).

Ann-Cathrin Becken har i tillegg vært lokalpolitiker og leder for AP i Halden. Hun arbeider som personal- og administrasjonssjef for Arbeiderpartiets stortingsgruppe.


MA – rusfri trafikk og livsstil

MA har i 84 år arbeidet mot ruspåvirket kjøring ved siden av et bredt engasjement for trafikksikkerhet. MA var blant annet pådriver for at Norge i 1936 ble verdens første land med en promillegrense på 0,5. Senere var den lavere grensen på 0,2 et viktig mål. I det siste tiåret har MA arbeidet for innføring av alkolås som et viktig tiltak i kampen mot det store antallet drepte og hardt skadete som følge av promillekjøring.


Kontakt for ytterligere informasjon:

Hans-Erik Hansen, redaktør MA / Motorføreren, tlf 92 43 01 16 / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


20.06.2012