Rabatt på camping

15 % på nærmere 70 naturnære destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark!

First Camp tilbyr overnattingstilbud på en rekke destinasjoner. Medlemmene hos MA – Rusfri trafikk kan nyte av fine 15% på campingtomter. Tilbudet varierer fra sted til sted, enten du foretrekker å bo bynært, ved sjøen, stranda, fjellet, skogen, ved en aktivitet som f.eks. Norsjø Kabelpark eller Høyt og Lavt klatrepark, kano- og kajakkutleie, SUP-utleie, innendørs og utendørs svømmebasseng, minigolf, lekeplass med bl.a. hoppepute, barneklubb med Yessi eller aktivitetsprogram for voksne med yoga og sirkeltrening på campingområdet. Mange av destinasjonene tilbyr flere av alle disse aktivitetene.
Om du vil benytte noen av de andre overnattingstilbudene så innehar First Camp en hel del; hytter, leiligheter, glamping og hotell. De tilrettelegger også for gruppe og konferansebestillinger.

Om tilbudet
15 % rabatt på overnatting på tomt med egen campingvogn, bobil eller telt på destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark for medlemmer av MA – Rusfri Trafikk.

Bestilling
Rabatten gjelder for bestilling online på www.firstcamp.no med rabattkoden MARUSFRI2324 frem til 31.12.2024, med unntak av ukene 27 til og med 32 i alle tre land, og unntak av 20.06.24 – 23.06.24 i Sverige.
Tilbudet gjelder kun for medlemmer av MA – Rusfri Trafikk og rabatten på bestillinger har ikke tilbakevirkende kraft, med forbehold om ledig plass på First Camp sine norske, svenske og danske destinasjoner.
Tilbudet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
Gjelder ikke for sesonggjester eller bedriftsovernatting.
First Camp Club poeng tildeles ikke igjennom bruk av rabattkoder. Koden kan kombineres med BAS og FLEX.

Husk å ta med medlemskort for fremvisning ved innsjekk på destinasjonen for å benytte medlemsrabatten!

Praktisk informasjon
1. Gå til www.firstcamp.no for bestilling.
2. Velg destinasjon, tidspunkt, antall gjester og type overnatting.
3. På bestillingsside «2 av 3» finn feltet «Anvend Rabattkode».
4. Legg inn kode MARUSFRI2324 inn i feltet og trykk på feltet «Sjek kupong».

Les mer om First Camp her: www.firstcamp.no

Ønsker du å benytte deg av dette tilbudet?

Gå inn på www.firstcamp.no for å bestille overnatting i Norge, Sverige eller Danmark. Husk å ta med medlemskort for fremvisning ved innsjekk på destinasjonen!