amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net
Positiv holdning, liten vilje? Under denne overskriften holder MA – rusfri trafikk og livsstil - sitt seminar om alkolås i Oslo onsdag 6. februar. Gjennom en hel dag vil en rekke foredragsholdere og politikere lede an i å belyse hvor langt alkolås har kommet som et middel mot alkoholpåvirket kjøring. Aktuelle temaer er for eksempel alkolås på skoleskyss og alkolås for promilledømte.


MA har gleden av å invitere pressen til å delta på seminaret.

Av hensyn til begrenset plass vil vi be om forhåndspåmelding. Dette kan skje til epostadresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ved henvendelse til redaktør Hans-Erik Hansen, tlf 92 43 01 16.

Vedlagt finnes invitasjonen og programmet. Mer informasjon finnes på www.ma-norge.no.

Kontaktperson er redaktør Hans-Erik Hansen, tlf 92 43 01 16.


Om MA - rusfri trafikk og livsstil

MA – rusfri trafikk og livsstil, ble startet som Motorførernes Avholdsforbund i 1928. I 84 år har bilorganisasjonen arbeidet for trafikksikkerhet, spesielt for å forhindre ruspåvirket kjøring. Rus er medvirkende årsak i omtrent hver fjerde dødsulykke i trafikken. MA var en viktig aktør da Norge fikk verdens første promillegrense på 0,5 i 1936, og var en pådriver for å få dagens grense på 0,2. De siste 10 årene har MA arbeidet for å få alkolås innført i alle nye kjøretøyer, og setter også fokus på annen trafikkrus enn alkohol; medikamenter og narkotika.


Program

Invitasjon